Η stick2stick είναι η καλλιτεχνική έκφραση της Blank Project Design Group. 
Η εταιρία μας προσεγγίζει τη δημιουργία και την ανάπτυξη των έργων της με μια φρέσκια δημιουργική άποψη. Κινούμαστε στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας, του web design και των εκτυπώσεων ενώ χαρακτηριζόμαστε από τις εξής βασικές αρχές: πρωτότυπος σχεδιασμός, γνήσια δημιουργική άποψη, αξιοπιστία, συνέπεια και υψηλή ποιότητα εργασιών.

H BPDesign Group ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2003 και σήμερα αποτελείται από ένα ευέλικτο δίκτυο συνεργατών από τον ευρύτερο χώρο του design.

To 2015 αναπτύξαμε το e-shop stick2stick.eu με στόχο να καλύψουμε την ανάγκη των πελατών μας για μεταμόρφωση ενός βαρετού και συνηθισμένου χώρου -είτε οικιακού, είτε εργασιακού- σε ένα πιο φιλόξενο, “ζεστό” και ευχάριστο τοπίο, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη διάθεση και ποιότητα ζωής σε καθημερινό επίπεδο.

Η εμπειρία μας στο χώρο, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας εγγυούνται και τη δική σας απόλυτη ικανοποίηση!

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επιθυμείτε και θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και προσωπικά σε κάποια επίσκεψή σας στο χώρο μας… 

Add to cart